Bronzen keuken: 3x dezelfde stijl

Onze klant in Amsterdam had een zeer specifieke en gedetailleerde wens voor hun nieuwe woning: het installeren van drie keukens in dezelfde stijl, kleur en materiaal, maar in drie verschillende ruimtes. Dit was zeker geen gemakkelijke taak, vooral omdat er in één van de ruimtes een grote constructie kolom stond waaromheen de keuken geïnstalleerd moest worden. Dat is de keuken waar we het op deze pagina over hebben. Gelukkig hebben we ons kunnen aanpassen aan deze uitdaging en zijn we erin geslaagd om het project tot een succesvol einde te brengen. We hebben een grondige planning uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle drie de keukens zouden voldoen aan de wensen van onze klant en tegelijkertijd goed in de verschillende ruimtes zouden passen.

Diep keukenblad voor een moderne en stijlvolle look

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van deze keuken is het werkblad dat op een diepte van 1 meter ligt. Dit is een opvallend en uniek aspect van de keuken, omdat het zorgt voor een ongekend ruim werkoppervlak tijdens het koken, wat het bereiden van maaltijden nog veel gemakkelijker en efficiënter maakt. Het verdiepte werkblad is niet alleen praktisch, maar voegt ook een esthetisch element toe aan de keuken. Het creëert een unieke dieptedimensie en visuele interesse, waardoor de keuken er modern en stijlvol uitziet. Het is een eigentijdse en innovatieve keuze die zeker de aandacht trekt.

 

De keukens zijn voorzien van gelamineerde Bronze Age fronten en een zwart keramiek werkblad NEOLITH NERO ZIMBABWE van 30mm dikte. Door deze materialen hebben de keukens een uitzonderlijk moderne en luxe uitstraling. Bovendien biedt het keramieke werkblad vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Het is niet alleen krasbestendig en hittebestendig, maar ook onderhoudsarm en niet poreus. Dit betekent dat voedselresten er niet in trekken, waardoor het werkblad altijd schoon en hygiënisch blijft.


Het resultaat

Het was geen eenvoudig project vanwege de uitdagingen die we tegenkwamen. Toch zijn we erin geslaagd om drie prachtige en functionele keukens te leveren die volledig aan de specifieke eisen van de klant voldoen. Het is het bewijs van ons vakmanschap en onze toewijding aan het creëren van keukens die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en duurzaam. Het resultaat is een echte eyecatcher die de stijl en smaak van de klant perfect weerspiegelt en waar de klant nog jaren van kan genieten.

Bronzen keuken 1

Bronzen keuken 2

Bronzen keuken 3


Apparatuur in deze keuken

Naast het gebruik van hoogwaardige materialen, is de keuken ook uitgerust met BOSCH Accent Line apparatuur en een handige Quooker. Deze functies maken het koken en afwassen nog sneller en efficiënter, waardoor de keuken niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Het zijn kleine details die het verschil maken en ervoor zorgen dat de keuken perfect past bij de wensen en behoeften van de klant.

Combi-magnetron inbouw

Bosch Accent Line

Koelvriescombinatie inbouw

Bosch

Spoelbak en zilveren keukenkraan

Lorreine en Quooker

Inductie kookplaat met afzuiging

Bosch Accent Line

Vaatwasser inbouw

Bosch Accent Line

Stopcontacten

Bachmann


Ook een droomkeuken van Timber?

Bekijk meer maatwerk keukens of maak direct een vrijblijvende afspraak.