High end keukens

Luxe high end keukens in Haarlem.

High end keukens zijn altijd dure keukenmerken. Of misschien toch niet? Wat te denken van een maatwerk keuken, waarin wij het beste van onszelf geven, met alles erop en eraan en volledig naar uw wens uitgevoerd. Is dat geen keuken high end?

Timber keukens is gespecialiseerd in de plaatsing van hoge kwaliteit keukens, volledig ingericht met high end keukenapparatuur. Daarbij draaien wij ook onze hand niet om voor de aanleg van speciaal ontworpen kookeilanden, wijnkasten en domotica in de keuken. Om het geheel compleet te maken kunnen wij zelfs uw kozijnen of, als u een plat dak heeft, de lichtstraat naadloos aan laten sluiten op uw keukenmeubel. Een topkeuken heeft een luxe uitstraling, bevat bijzonder materialen en is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Bij de dure keukenmerken heeft u ze voor het uitkiezen.

Alleen, is de keuken dan ook volledig naar uw wens ingericht? Op een foto mag zo’n keuken high end er top uitzien, maar doet hij dat ook in uw woning? Bij Timber keukens zitten we al zo’n 25 jaar in het vak. Van origine zijn wij een ambachtelijk timmerbedrijf dat gespecialiseerd is in luxe houten keukens op maat. Wij leveren vakwerk zoals u dat nog maar weinig ziet. Topkwaliteit keukens die u geheel naar uw eigen wens kunt indelen. Vanzelfsprekend volledig ingericht naar de laatste technologie, inclusief high end keukenapparatuur.

Net als top keukenmerken ademen onze kasten pure luxe uit en zijn ze voorzien van de modernste opbergsystemen. De lades bedient u met een lichte vingertip en onze fluweelzachte werkbladen zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook voor de handen. Bent u op zoek naar een high end keuken die u geen rib uit het lijf kost? Graag informeren wij u over onze individueel ontworpen exclusieve designkeukens uit onze eigen werkplaats.

Japandi keuken

Wist u dat de Japandi keuken de bestverkopende keuken is van dit moment? Dat is niet zo vreemd. Het zijn keukens die bestaan uit een mengeling van high end apparatuur, verduurzaamde materialen, samengevoegd tot een harmonieus geheel. En de gebruiksvriendelijkheid? Ook daar hoeft u bij een keuken van Japandi niet over in te zitten. Timber keukens staat in Haarlem en omstreken bekend als de kleinschalige ondernemer in het vervaardigen van maatwerk houten keukens. Een Japandi keuken ontwerpen, maken en plaatsen, is dan ook precies onze specialiteit. Zoals u op de foto’s van onze voorbeeld Japandi keukens kunt zien, kenmerken deze zich door hun neutrale kleurgebruik en accenten van natuurlijke materialen. Een zwarte keuken met eiken deurtjes in de bovenkasten is bijvoorbeeld echt Japandi. Staat er bij u een nieuwe keuken op de planning? Kom eens langs voor een oriënterend gesprek, of nog beter, maak een afspraak voor een Japandi keuken ontwerp.


Zwarte keuken
Weet u waarom een zwarte keuken een van de meest gekozen keukens is?  Hij past bij elke interieurstijl. Landelijk, klassiek, modern, name it en zwart matcht ermee. In tegenstelling tot wat sommigen beweren, is een zwarte keuken geschikt niet alleen geschikt voor grote keukenruimten, maar kan hij ook prima in een kleine ruimte. Wilt u zien hoe? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend keukenadvies. Met de juiste verlichting, secundaire kleuren- en materiaalkeuze is er geen enkele reden om geen kleine zwarte keuken te nemen. De neutrale zwarte kleur combineert als een van de beste met alle soorten metalen, hout, glas en kunststoffen. Waar u dit goed terug kunt zien, is in onze Japandi keukens. In de Japandi interieurstijl zijn neutrale kleuren en harmonie de sleutelwoorden. Wilt u een graag een maatwerk zwarte keuken en bent u op zoek naar een mooi keukenontwerp? Wij schetsen u hem graag voor.

 

Witte keuken

Net als zwart, matcht een witte keuken met elke interieurstijl. Doordat wit een lichte kleur is, oogt een witte keuken meestal ruimer. Al heeft u slechts een beschikbare ruimte van acht vierkante meter of nog minder, in wit zal de keuken groter lijken dan wanneer u voor dezelfde keukenopstelling een donkere kleur kiest.  Witte keukens lenen zich als de beste voor het combineren van verschillende stijlen, materiaalsoorten en het spelen met accentkleuren. Onze Japandi keukens zijn hier een goed voorbeeld van. Japandi keukens en dan met name de witte keukens, staan bekend om hun uitgebalanceerde ontwerpen. Heeft u een vastomlijnde keukenwens, of een vaag idee dat mag ook, voor een nieuwe witte keuken, maar wilt u voor wat begripsvorming graag eens een en ander gevisualiseerd zien, nodigen wij u uit een afspraak te maken met onze ontwerpafdeling. Onze ontwerper buigt zich met alle plezier over uw keukenplan.


Houten keuken

U wilt een houten keuken naar high end standaard? Dan valt u bij ons met de neus in de boter. Voordat wij ons dompelden in de keukenbranche was Timber een timmerbedrijf. Dat verklaart ook dat u bij ons, naast houten keukens, tevens terecht kunt voor kozijnen en aanverwanten. De kennis van het vak en de liefde voor het houtbewerken is iets waar je als timmerman nooit van los komt. Heeft u een wens voor een high end houten keuken op maat? Wij doen niets liever dan deze voor u ontwerpen, maken en plaatsen. Vanzelfsprekend gaat dit alles in nauwe samenwerking met u. Een economische en ergonomische houten keuken is immers een verlengstuk van de persoon die er de meeste tijd in gaat doorbrengen. De keuken wordt gemaakt op zijn/haar lichaamslengte, routing en voorkeur. Qua apparatuur en merkkeuze bent u geheel vrij. Waar nodig adviseren wij, maar u beslist.

 

Interesse in een Timber keuken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij werken op afspraak.

Timber Keukens

Schoterweg 26

2021 HM Haarlem

 

Bezoek alleen op afspraak

Ma t/m za tussen 10:00 en 18:00 uur 

 

Telefoon 023 - 234 0160
E-mail info@timbernederland.nl


Ons team

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Eigenaar


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.