Japandi keuken

Een Harmonieuze Fusie van Stijl.
De recente trend genaamd Japandi, die sinds 2020 de wereld van interieurdesign betovert, heeft een verfijnde samensmelting gebracht van twee invloedrijke stijlen: de Scandinavische en de Japanse. De essentie van beide stijlen is eenvoud, en uit deze fusie ontstaat de elegante en minimalistische Japandi-stijl.

Binnen deze stijl draait alles om strakke lijnen en een gevoel van minimalisme, maar tegelijkertijd wordt er ruimte geboden aan speelse organische vormen. De ruw afgewerkte texturen van Japans aardewerk voegen een vleugje onvolmaaktheid toe aan het geheel. Materialen zoals beton, hout, linnen en messing creëren een connectie met de natuur. Kleuren zoals bruin, beige, wit, grijs, terracotta en pasteltinten brengen een rustgevende en harmonieuze sfeer.

 

De Unieke Japandi Aanpak van Timber Keukens
Timber Keukens, gevestigd in Haarlem, heeft een unieke aanpak om de Japandi-stijl te vertalen naar op maat gemaakte keukens. Hun proces begint met een grondige inventarisatie van de wensen van de klant. Elk element en detail worden zorgvuldig besproken om een ontwerp te creëren dat volledig aan de verwachtingen voldoet.

Vervolgens wordt het concept tot in de kleinste details uitgewerkt. Professionele ontmoetingen ter plaatse zorgen ervoor dat metingen en technische overwegingen worden geïntegreerd in het ontwerp. Dit zorgt niet alleen voor visuele aantrekkelijkheid, maar ook voor functionele perfectie.

Vakkundige Productie, Zorgvuldig Transport en Uitstekende Service
In de productiefase wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om het ontwerp tot leven te brengen. Het resultaat is een keuken die niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook duurzaam en functioneel.

Het transport en de montage worden zorgvuldig beheerd om ervoor te zorgen dat de keuken veilig en op tijd wordt afgeleverd. Het doel is om een naadloze overgang te bieden naar het dagelijkse gebruik van de nieuwe keuken.

Timber Keukens gaat verder dan levering en montage. Hun toewijding aan klanttevredenheid wordt belichaamd door uitstekende garantie en service. Eventuele zorgen worden snel aangepakt, en er is geen vastgestelde garantieperiode, omdat de klant altijd op hen kan rekenen.

Japandi-stijl brengt balans, eenvoud en functionaliteit in keukendesign. Timber Keukens heeft de kunst geperfectioneerd om deze principes om te zetten in prachtige keukens die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch zijn, en die langdurige tevredenheid garanderen.

Onze Japandi keukens:

Minimalistisch ontwerp
Organische vormen
Natuurlijke materialen
Rustige kleuren
Functioneel design
Sfeervol verlicht
Strakke opbergruimte
Kalm en sereen
Duurzaam en kwaliteit

 

Interesse in een Timber keuken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij werken op afspraak.

Timber Keukens

Schoterweg 26

2021 HM Haarlem

 

Bezoek alleen op afspraak

Ma t/m za tussen 10:00 en 18:00 uur 

 

Telefoon 023 - 234 0160
E-mail info@timbernederland.nl


Ons team

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Eigenaar


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.