Over ons

Timber Keukens is niet zomaar een keukenbedrijf. We zijn een klein hecht familiebedrijf met een diepgewortelde passie voor het creëren van droomkeukens. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant waarmee wij een vertrouwde relatie opbouwen. We begrijpen dat een keuken meer is dan alleen een plek om te koken. Het is het hart van je huis, waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Met Timber Keukens kies je voor een ervaring die persoonlijk en professioneel is.


De beste kwaliteit keukens

Producten van topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische ontwikkeling

Timber Keukens staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Eerste klas keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide en moderne machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.


Ons team

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Eigenaar

Samenwerking met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.


Onze geschiedenis

Wij hebben ons ontwikkeld van een kleine ambachtelijke werkplaats tot een bedrijf op Europese schaal, maar we hebben altijd vastgehouden aan de belangrijkste waarden. Onze passie is houtbewerking en het ontwikkelen van slimme en innovatieve producten. We maken ze in overeenstemming met een lange traditie en de kwaliteit van een echt ambacht.

 

Wij zijn een familiebedrijf – onze klanten worden op dezelfde manier behandeld als onze beste vrienden – met betrokkenheid, zorg en aandacht voor details.

 

Producten van hoge kwaliteit zijn vanaf het begin van onze activiteit onze prioriteit geweest. Dit bereiken we door hoge fabricagenormen en het gebruik van materialen van de beste kwaliteit. 


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.