In 5 stappen naar een Timber keuken

1. Samen jouw behoeften in kaart brengen

We komen samen met jou alle belangrijke zaken en details overeen in onze showroom. We bespreken alle kleuren en materialen, waarna onze ontwerper een (3D) tekening maakt met een prijsopgave.

2. Professionele meeting ter plaatse

Akkoord met de prijsopgave? Wat leuk! Wij kijken er enorm naar uit om jouw droomkeuken te produceren. Nadat je akkoord bent gegaan met onze prijsopgave komen wij langs ter plaatse om alles nauwkeurig in te meten. Na de meeting krijg je van ons een technische tekening voor de keukenvoorbereiding. Denk aan loodgieterswerk en elektra. Omdat wij van oorsprong een aannemersbedrijf zijn, kunnen wij jou ook helpen met de keukenvoorbereiding en zelfs de afwerking (denk aan stuc en schilderwerk).

3. Productie

Nadat wij langs zijn gekomen en de keuken is besteld, begint het productieproces. Wij bestellen alle benodigde materialen bij onze leveranciers. De keuken wordt in elkaar gezet in onze timmerfabriek en het huishoudelijk apparatuur wordt opgeslagen in een van onze opslagplaatsen. Het werkblad wordt of gelijk met de keuken geleverd, of pas na plaatsing van de kasten nauwkeurig ingemeten. Dit verschilt per situatie.

4. Transport en montage

Het is eindelijk zover. Jouw droomkeuken is klaar! Wij komen jouw keuken plaatsen op de eerder afgesproken datum. Wij beschikken over ervaren timmermannen en loodgieters, die met aandacht jouw nieuwe keuken tot perfectie brengen.

5. Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant lossen wij eventuele problemen op. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd en staan wij voor jou klaar om onze hulp aan te bieden.


Stap 1

Jouw Timber droomkeuken

Vastleggen wat jij wilt is de eerste stap bij het verkrijgen van een nieuwe op maat gemaakte keuken. Tijdens dit proces gaan we zorgvuldig alle cruciale elementen en details door die je in je nieuwe keuken wilt zien. We schatten ook de omvang van het project in en plannen een vervolgafspraak met jou om er zeker van te zijn dat we je behoeften volledig begrijpen.

 

Tijdens deze afspraak bespreken we elk aspect van je nieuwe keuken om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan al je verwachtingen. We houden rekening met je gewenste stijl, functionaliteit en budget om een ontwerp te maken dat bij je levensstijl en smaak past. Met onze expertise en ervaring geven we waardevol advies over hoe je de ruimte en kenmerken van je keuken optimaal kunt benutten.

 

Zodra we een volledig begrip hebben van je wensen, stellen we een voorstel op waarin de omvang van het project, de geschatte tijdlijn en de kosten worden beschreven. We presenteren dit voorstel aan jou ter goedkeuring en maken indien nodig aanpassingen om ervoor te zorgen dat het overeenkomt met jouw visie op jouw droomkeuken.


Stap 2

Keukenconcept tot detailniveau uitgewerkt

Een professionele ontmoeting ter plaatse is een belangrijk onderdeel van het proces om een nieuwe op maat gemaakte keuken te verkrijgen. Tijdens deze ontmoeting komen we naar je huis om de ruimte te meten en alle details te bepalen die nodig zijn om je nieuwe keuken perfect te laten passen.

 

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en instrumenten om nauwkeurige metingen te verrichten en een grondige analyse uit te voeren van de beschikbare ruimte. Door deze zorgvuldige aanpak kunnen we een ontwerp creëren dat niet alleen mooi en stijlvol is, maar ook perfect past bij de afmetingen van de ruimte en alle functionaliteiten biedt die jij nodig hebt.

 

We bespreken ook alle technische aspecten van je nieuwe keuken, waaronder de positionering van de apparatuur, de verlichting, de materialen en alle andere details die belangrijk zijn voor de functionaliteit en esthetiek van je keuken. We presenteren verschillende opties en ideeën, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over wat het beste bij jouw wensen past.

 

Na deze professionele meeting ter plaatse, stellen we een offerte op die alle details van het project omvat, waaronder de kosten, de geschatte tijdlijn en alle specificaties die we hebben besproken. We zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle details van je nieuwe op maat gemaakte keuken en dat je precies weet wat je kunt verwachten.

 

Ons doel is om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken en we zetten ons in om je te voorzien van een keuken die niet alleen functioneel en praktisch is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en van de hoogste kwaliteit. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe keuken een weerspiegeling is van jouw persoonlijke smaak en stijl, terwijl we rekening houden met alle technische en praktische aspecten die van belang zijn voor het dagelijks gebruik.


Stap 3

Van concept naar productie van de keuken

In de fase van de productie bereiden we ons voor op het daadwerkelijk maken van je nieuwe op maat gemaakte keuken. Dit is een belangrijke fase in het proces, waarbij we ervoor zorgen dat alle benodigde materialen klaar zijn en dat we het productieproces soepel kunnen laten verlopen.

 

We beginnen met het invoeren van alle cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware. Dit omvat alle afmetingen en specificaties die we tijdens de eerdere fasen van het proces hebben verzameld, zoals de grootte van de kasten, de plaatsing van de apparatuur en de materialen die worden gebruikt. Door deze gegevens op te nemen in de software, kunnen we nauwkeurige sneden maken en de onderdelen exact passend maken.

 

Vervolgens bereiden we de benodigde materialen voor. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen die zijn geselecteerd voor hun duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. Dit omvat alles van het hout voor de kasten tot de hardware en de afwerking. We zorgen ervoor dat alle materialen van de hoogste kwaliteit zijn en precies aan jouw specificaties voldoen.

 

Wanneer alle materialen klaar zijn, gaan we verder met de verwerking ervan. Dit omvat het snijden, schuren, frezen en monteren van de verschillende onderdelen van je keuken. We maken gebruik van geavanceerde machines en technologieën om ervoor te zorgen dat elke stap van het proces nauwkeurig wordt uitgevoerd en dat de onderdelen perfect passend zijn.

 

Tot slot voltooien we de bestelling. We zorgen ervoor dat alles op tijd wordt afgerond en dat de keuken klaar is voor levering en installatie op de afgesproken datum. Ons doel is om je te voorzien van een op maat gemaakte keuken van de hoogste kwaliteit, die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook jarenlang meegaat en je dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer maakt.


Stap 4

Vervoeren en monteren in jouw woning

We zorgen voor het transport en de montage van jouw op maat gemaakte keuken. We begrijpen dat het belangrijk is dat de keuken veilig en op tijd op de juiste locatie wordt afgeleverd, daarom bieden we professioneel transport aan naar het door jou opgegeven adres.

 

Onze ervaren transporteurs weten precies hoe ze jouw keuken veilig en zorgvuldig moeten vervoeren. Ze zorgen voor een zorgvuldige behandeling van alle onderdelen en zorgen ervoor dat alles op tijd op de afgesproken locatie aankomt.

 

Vervolgens zorgen we voor een professionele montage van alle elementen op het terrein. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle onderdelen van de keuken perfect worden gemonteerd en geïnstalleerd, zodat je meteen kunt beginnen met koken en genieten van je nieuwe keuken.

 

We werken altijd nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het hele proces soepel verloopt en dat alle details worden verzorgd. Ons doel is om je te voorzien van een op maat gemaakte keuken die niet alleen aan al je behoeften voldoet, maar die ook van de hoogste kwaliteit is en jarenlang meegaat. Met onze professionele transport- en montage service zorgen we ervoor dat je jouw nieuwe keuken snel en veilig in gebruik kunt nemen.


Stap 5

Na plaatsing: service en garantie van Timber

Bij ons houdt onze service niet op na de levering en montage van jouw op maat gemaakte keuken. We bieden namelijk ook uitstekende garantie en service voor het geval er iets misgaat. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan zijn we er snel bij om het op te lossen.

 

We begrijpen dat het vervelend is als er iets niet naar wens is met je nieuwe keuken. Daarom staan we altijd voor je klaar om eventuele problemen op te lossen. Onze ervaren monteurs komen bij jou op locatie om het probleem te verhelpen en ervoor te zorgen dat jouw keuken weer helemaal naar wens functioneert.

 

Hoewel klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, willen we onze klanten de zekerheid bieden dat we er altijd voor hen zijn. Daarom hebben we geen specifieke garantieperiode vastgesteld. Als je een klacht hebt over jouw keuken, kun je altijd bij ons terecht en zullen we je helpen zonder tijdsbeperkingen.

 

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Of het nu gaat om het repareren van eventuele problemen of om het beantwoorden van vragen over je nieuwe keuken, ons team staat voor je klaar om je te helpen. Met onze uitstekende garantie en service kun je zorgeloos genieten van je op maat gemaakte keuken.


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.