Keukenzaken Noord-Holland

Luxe keukenzaak Noord-Holland.

De beste partner voor uw keuken ontwerpen Haarlem is Timber keukens. U vindt ons aan de Schoterweg 26, op de hoek van de Johannes de Breukstraat. In onze showroom bent u van harte welkom om een indruk te krijgen wat Timber keukens voor u kan betekenen. Wij behoren tot de keukenwinkels Noord-Holland waar we op afspraak de tijd voor u nemen. Op een tijd dat het u schikt. Een van onze medewerkers neemt dan alle tijd voor u om elke vraag te beantwoorden die u heeft. Wilt u een keuken ontwerpen Haarlem, tekent onze medewerker eerst een eenvoudige schets. Zo krijgt u een globale indruk hoe het er visueel uit gaat zien. Wij komen daarna ook op locatie kijken. U kunt er voor direct advies aan huis kiezen. Onze specialist kijkt dan ter plaatse welk type keuken en opstelling het best overeen komt met uw woning.

Pas wanneer onze ontwerper goed op de hoogte is van de situatie, het leidingwerk en de maatvoering gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. U kiest uw materialen, waarna wij de opdracht aan de fabriek doorgeven. Zoals u van goede keukenwinkels Noord-Holland kunt verwachten, komt ons vakkundige team uw keuken pas installeren, als alle onderdelen binnen zijn.

Timber keukenwinkels Noord-Holland verzorgt niet alleen uw nieuwe keuken van A tot Z. Bij ons kunt u eveneens terecht voor maatwerk kozijnen. Dit betekent dat uw keuken ontworpen kan worden naar een kook- en leefruimte die in volledige harmonie met uw woning is. In plaats van alleen een nieuw keukenmeubel, verduurzamen wij voor u de gehele ruimte naar een energiezuinige luxe keuken, waarin u met plezier uw tijd doorbrengt. Benieuwd naar wat Timber keuken ontwerpen Haarlem voor u kan betekenen? Laat uw contactgegevens achter, zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken.


Keukenzaak Noord-Holland

Mooi he, zo’n moderne bronzen keuken en aanrechtbladen op maat? Wist u dat dit ook in uw keuken kan? U hoeft hiervoor geen volledig nieuwe maatwerk keuken te kopen. Heeft u al eens gedacht aan modernisering van uw huidige keuken? Naast keukenrenovatie, waar versleten elementen worden vervangen door nieuwe, kunt u bij ons ook kiezen voor een keukenmodernisering. Als een van de weinige keukenzaken in Noord-Holland liggen onze roots in het timmervak. Dit houdt in dat wij niet alleen nieuwe keukens installeren, maar ook bestaande oude keukens transformeren naar moderne keukens van deze tijd. Zo kunt u, ook al is uw keukenruimte nog zo onooglijk en klein in uw ogen, toch in het bezit komen van de keuken van uw dromen. Hiervoor leiden er meerdere wegen naar Rome. Om de meest geschikte optie te kunnen kiezen, maakt u hiervoor het best een afspraak met onze keukenontwerper.

Met een maatwerk keuken kopen, op grond van modernisering, kunt u kiezen voor een volledig nieuwe stijl en look. Wij bieden u een ruime keuze uit aanrechtbladen op maat, in diverse materialen en kleuren. U heeft hierbij de keuze uit onder andere marmer, hout, kunststof, composiet, beton of graniet. Een echte eyecatcher van de moderne keuken is een keramiek aanrechtblad. Keramiek is vlekbestendig en makkelijk schoon te houden. Daarbij geeft een keramiek keukenblad uw keuken een tijdloze, stoere, maar tevens ook luxe uitstraling. Het is een materiaal dat in elke gewenst kleur verkrijgbaar is. Hierdoor is het uitstekend te combineren met elke denkbare design en materiaal front.

Bij een renovatie of make over van uw keuken mogen ook moderne keukenapparatuur niet ontbreken. Wij werken met merken van huishoudelijke apparaten van Bosch, Siemens Smeg, Quooker, AEG Neff en Miele. Is er een ander merk dat u voorkeur geniet, is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem.

Interesse in een Timber keuken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Timber Keukens

Schoterweg 26

2021 HM Haarlem

 

Bezoek alleen op afspraak

Ma t/m za tussen 10:00 en 18:00 uur 

 

Telefoon 023 - 234 0160
E-mail info@timbernederland.nl


Ons team

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Eigenaar


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.