Moderne keuken met eiland

Heerlijk met vrienden genieten rond het kookeiland

Mooi he, zo’n keuken landelijk modern met een keukeneiland in het midden? Bij ons kunt u voor elke soort keuken het gewenste werk- of kookeiland laten maken. Zelfs voor een moderne witte keuken. Naast dat een eiland uw keuken visueel ruimtelijker maakt, wint u er enorm aan bergruimte mee. Nog een voordeel is dat een keukeneiland de gelegenheid creëert om met meerdere mensen in de keuken te werken. U kunt eraan borrelen, eten en zelfs uw kinderen kunnen er hun huiswerk aan maken. Lekker gezellig bij mama of papa, terwijl die staat te kokkerellen. Eigenlijk kunt u door het plaatsen van een werkeiland afscheid nemen van de keukentafel.

Een keukeneiland is niet gebonden aan een bepaalde keukenstijl. Een eiland staat net zo mooi in een moderne witte keuken, als in een landelijke houten of kunststoffen keuken. Wel moeten we toegeven dat een kook- of werkeiland beter tot zijn recht komt in een strakke keuken. In een landelijke keuken, waarin bijvoorbeeld paneeldeuren zijn aangebracht en/of ruitjes in de kastdeuren, kan het extra meubel de keuken wat vol doen lijken. Keukens wit met hout zijn echter prima geschikt voor de plaatsing van een eiland. Door de combinatie van de beide tinten, vaak ook verschillende materialen, kan er makkelijker een contrasterend evenwicht gecreëerd worden. Hierdoor krijgt de keuken meteen een stylische aanblik.

Wist u trouwens dat uw keuken voor een eiland helemaal zo gek groot niet hoeft te zijn? Wilt u weten of het mogelijk is om in de bij u beschikbare ruimte een keuken landelijk modern met kookeiland te plaatsen? Kom eens langs met de afmetingen van uw keukenruimte. Onze ontwerper kan u precies voorschetsen hoe een en ander eruit komt te zien. Wie weet, misschien heeft u over een paar weken al de keuken van uw dromen staan.

 

Interesse in een Timber keuken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij werken op afspraak.

Timber Keukens

Schoterweg 26

2021 HM Haarlem

 

Bezoek alleen op afspraak

Ma t/m za tussen 10:00 en 18:00 uur 

 

Telefoon 023 - 234 0160
E-mail info@timbernederland.nl


Ons team

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Eigenaar


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.