Handgemaakte keukens

Luxe handgemaakte keukens in Haarlem.

Vaak is een luxe maatwerk keuken gedeeltelijk of zelfs volledig handwerk. Timber keukens is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte houten keukens. Sinds de oprichting van onze timmermanswerkplaats in 1999 hebben ontelbare uniek afgewerkte keukens hun plek bij tevreden klanten gevonden. Onze timmerlieden beschikken inmiddels dan ook over een breed pakket aan ervaring. Want, wat komt er nu eigenlijk allemaal kijken bij het realiseren van een luxe maatwerk keuken? Laten we bij het begin beginnen.

Het uitgangspunt waarvan wij vertrekken, zijn uw wensen. Hierbij hebben wij twee dingen van u nodig: het eerste is welke indeling u in gedachten heeft en welke apparatuur u waar wilt hebben. Daarna komen wij bij u langs om de afmeting van de ruimte, inclusief de locaties van deuren, ramen en leidingwerk op te nemen. Daarna gaan wij aan de slag om voor u een unieke gepersonaliseerde keuken te ontwikkelen. Bij een luxe maatwerk keuken zijn het drie zaken die bepalend zijn voor het uiteindelijke resultaat: de gekozen stijl, het gebruiksgemak en de beschikbare ruimte.

Bij velen van ons is de keuken de belangrijkste ontmoetingsplaats in huis. Met een uniek afgewerkte keuken van Timber zullen deze momenten alleen maar prettiger worden. Net als het koken trouwens. Onze luxe maatwerk keukens bestaan uit:

Keukenmeubilair in de gewenste maten. Denk hierbij aan de hoogte van kasten en werkblad.
Het materiaal en de kleurstelling van uw dromen.
Exact dié apparatuur waar u de voorkeur aan geeft.
U bent bij ons niet gebonden aan een bepaald merk. Is een mooie handgemaakte keuken altijd al uw droom geweest, maar bent u huiverig voor het prijskaartje wat er mogelijk aanhangt? Bij Timber keukens hoeft de prijs geen obstakel te zijn. Kom gerust eens langs en laat ons kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Interesse in een Timber keuken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij werken op afspraak.

Timber Keukens

Schoterweg 26

2021 HM Haarlem

 

Bezoek alleen op afspraak

Ma t/m za tussen 10:00 en 18:00 uur 

 

Telefoon 023 - 234 0160
E-mail info@timbernederland.nl


Ons team

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Eigenaar


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.