Houten keuken in Haarlem

Nieuwe houten keuken laten ontwerpen in Haarlem?

Elke houten keuken is uniek. U zult er nooit een tegenkomen die precies hetzelfde is. Een keuken van hout is duurzaam en wordt met het verstrijken van de jaren eigenlijk alleen maar mooier. Daarbij is een deukje en een butsje in een kastdeurrandje van hout ook beslist niet storend, terwijl dat bij een strakke kunststof keuken ondenkbaar is. Keukens van, of gedeeltelijk uitgevoerd in hout bieden een warme natuurlijke uitstraling. Houdt u wel van deze uitstraling, maar gaat uw voorkeur toch uit naar kunststof, is een houtlook keuken het overwegen waard.

Heeft u een voorliefde voor echt hout, zal u van een eiken keuken nooit gen spijt krijgen. Eikenhout is sterk en beschikt over een hoge vochtbestendigheid. Daarnaast heeft eiken een karakteristiek nervenpatroon en is het makkelijk te bewerken. Om deze mooie tekening en aparte kleur van het hout het best tot zijn recht te laten komen, worden eiken houten keukens daarom dan ook veelal transparant afgewerkt. Eiken behoort tot de hardere houtsoorten, wat betekent dat het weinig werking vertoont. Dit maakt het hout zelfs geschikt voor de vervaardiging van aanrechtbladen. Houten keukenbladen worden veelal gekozen in een landelijke of Scandinavische keuken.

Wat we tegenwoordig ook veel zien, zijn zwarte keukens. Mits goed gecombineerd met de juiste accentkleuren en materialen een mooie gedistingeerde kleur voor een keuken. Veelal worden in de combinatie met zwart gebruik gemaakt van natuurlijke elementen. U kunt hierbij denken aan een marmeren of betonnen aanrechtblad, vloer en achterwand. Wat we ook veel zien tegenwoordig, is de combinatie van hout met zwart. Zo is momenteel de zwarte keuken met hout een van onze bestverkopende keukens. Benieuwd hoe bij u een zwarte of houten keuken zou staan? Maak een afspraak met een van onze ontwerpers en laat tot op de millimeter nauwkeurig uw droomkeuken tekenen.

 

Interesse in een Timber keuken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij werken op afspraak.

Timber Keukens

Schoterweg 26

2021 HM Haarlem

 

Bezoek alleen op afspraak

Ma t/m za tussen 10:00 en 18:00 uur 

 

Telefoon 023 - 234 0160
E-mail info@timbernederland.nl


Ons team

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Eigenaar


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.