Maatwerk keuken in Haarlem

Nieuwe keuken in Haarlem?


Waarom elders kijken als u in Haarlem de keuken van uw dromen kopen kunt? Bij Timber Nederland heeft u de keuze uit elke keukenopstelling die u zich maar voor kunt stellen. Geheel naar uw wens en mogelijkheden in uw woning, bieden wij u de keuze uit basic opstellingen en maatwerk keukens.

Een Timber keuken kopen in Haarlem betekent dat wij met u meedenken. Niet alleen in wat de mogelijkheden zijn qua design, want een keuken van een plaatje is gauw genoeg uitgekozen. Het meedenken waar wij op doelen, is hoe wij voor u, in een zo mooi mogelijke opstelling, voor zo weinig mogelijk geld de meest bruikbare keuken kunnen ontwerpen. Haarlem is een stad met vele oude pandjes en huizen.

Regelmatig komen we dan ook voor keukenprojecten te staan, waar we uitgedaagd worden om op zo weinig mogelijk vierkante meters, zo veel mogelijk keukenruimte te creëren. Ook in de meest kleine, in uw ogen misschien onooglijke ruimte, zijn wij in staat voor u een mooi keukentje te realiseren.

In tegenstelling wat u bij goedkope keukens tegenkomt, werken wij bij onze Haarlem keukens alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Dit is een prioriteit die we sinds de oprichting van Timber in 1999, hanteren en daar houden we nog steeds aan vast. Bestonden in de beginjaren onze maatwerk keukens voornamelijk uit houten panelen, tegenwoordig werken we vanzelfsprekend ook met fineer, gelamineerd hout, composiet en acryl. Onze filosofie is echter nog altijd dat door het gebruik van natuurlijke grondstoffen gecombineerd met traditie wij de meest duurzame keuken voor u kunnen realiseren.

Een beetje goede premium keuken gaat tenslotte makkelijk 30 jaar mee. Een keuken kopen Haarlem is niet compleet zonder inbouwapparatuur. U keuken leveren wij, geheel naar uw voorkeur, met apparatuur van Siemens, Bosch, Neff, Miele Quooker, Smeg of AEG.

Japandi keuken

De Japandi keuken is momenteel dé trend op keukengebied. Als aanneembedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, maken en plaatsen van handgemaakte houten keukens, kunnen wij zelfs stellen dat het de bestverkopende keuken is van dit moment. Wat is Japandi? Japandi is een interieurstijl, waarin Scandinavische en Japanse ontwerpelementen worden samengevoegd. Zo spreekt in een Japandi keuken de gebruiksvriendelijkheid van Scandinavische high end ontwerpen tot de verbeelding, terwijl anderzijds de keuken opvalt door zijn minimalistische design. In onze Japandi keukens spelen basic kleuren, zoals beige, wit, grijs en zwart de hoofdrol. Secundair wordt er gebruik gemaakt van de natuurlijke tinten van metaal, glas, beton, steen en hout. Een goed voorbeeld van een Japandi keuken is onze moderne strakke witte keuken met zwart marmeren werkblad en achterwand. Benieuwd naar hoe een Japandi keuken bij u staat? Maak nu meteen een afspraak voor een vrijblijvende schets of een gepersonaliseerd keukenontwerp.

 

Zwarte keuken

Een zwarte keuken er een die in elke interieurstijl past. Net als wit, is zwart een neutrale kleur die met alles te combineren is. Wanneer u kiest voor zwart, heeft u de keuze uit een keuken volledig in zwart uitgevoerd of een die verrijkt is met anders gekleurde accenten. Onze Japandi keukens zijn hier een goed voorbeeld van. Door te werken met een basiskleur, in het geval van een zwarte keuken zwart, en materialen zoals hout, glas en metalen in hun natuurlijke kleur, ontstaat er een harmonieus geheel. Afhankelijk van de gekozen secundaire materialen en kleuren kan onze ontwerper ervoor zorgen dat uw zwarte keuken naadloos aansluit bij de rest van uw inrichting. Wilt u weten hoe bij u een zwarte keuken staat? Maak even een afspraak met onze ontwerper. Hij kan u precies laten zien hoe een en ander er bij u uit zou kunnen komen te zien.

 

Houten keuken

Een houten keuken zou niet meer van deze tijd zijn? Integendeel! Keukens van hout zijn populairder dan ooit. Hout is tijdloos, hygiënisch en duurzaam. Hout kan prima als opzichzelfstaand materiaal gebruikt worden, maar laat zich daarnaast ook heel goed combineren met andersoortige materialen. Dit is goed terug te zien in de moderne Japandi keukens. Hout is een veelzijdig materiaal. Het is makkelijk te bewerken en gaat jarenlang mee. Houten keukens kunnen in elke gewenste kleur geschilderd worden. Meestal kiest men er echter voor om een houten keuken naturel te laten. Ze wordt dan alleen afgewerkt met een waterafstotende transparante beits of olie. Zo blijft het natuurlijke nervenpatroon mooi zichtbaar, waardoor de houten keuken niets aan authenticiteit inboet. Wist u dat, voordat wij af-fabriek keukens leverden, ons uitsluitend bezighielden met het maken van handgemaakte houten keukens op maat? Ook vandaag de dag zijn houten keukens nog steeds onze specialiteit.

 

Witte keuken

Een mooie witte keuken is tijdloos en u heeft er jaren plezier van. Het neutrale wit past namelijk in elke interieurstijl. Strakke keukens bieden visuele ruimte en u heeft er relatief weinig schoonmaakwerk aan. U heeft immers geen freesranden en reliëfs. Landelijke witte keukens vergen iets meer aandacht, maar hun gezellige uitstraling is voor degenen die van authentiek én van wit houden vaak doorslaggevend. Het voordeel wat elke witte keuken u biedt, is dat hij in zowel grote als kleine ruimten altijd perfect tot zijn recht komt. Tevens is wit een makkelijke kleur, want ze is met elke andere kleur te combineren. Hierdoor is een witte keuken ook nog eens eenvoudig te personaliseren. Bent u benieuwd hoe een witte keuken bij u zou staan? Graag verwelkomen wij u voor een oriënterend gesprek. Bij ons kunt u terecht voor fabriek-af keukenopstellingen, maar ook voor volledig handgemaakte maatwerk witte keukens.

 

Interesse in een Timber keuken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij werken op afspraak.

Timber Keukens

Schoterweg 26

2021 HM Haarlem

 

Bezoek alleen op afspraak

Ma t/m za tussen 10:00 en 18:00 uur 

 

Telefoon 023 - 234 0160
E-mail info@timbernederland.nl


Ons team

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Eigenaar


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.