Keuken kopen in Nederland

Keukens van alle gemakken voorzien.

Voor de beste maatwerk keukens in Nederland bent u bij Timber aan het juiste adres. Want waar vindt u een keukenbedrijf dat niet volgens een bepaalde standaard werkt, maar zich schikt naar uw wensen? Waar u bovendien uw kozijnen of een klimaat wijnkast kunt laten integreren in de keukenopstelling. Misschien mogen we dan niet bovenaan de toplijsten van de beste keukenzaak Nederland staan, de aandacht en zorg voor het werk dat ons productieteam aan de dag legt, vindt u nergens. Bij ons kunt u terecht voor een complete maatwerk keuken, volledig ingericht met alle huishoudelijke apparaten. Wij werken onder andere samen met Miele, Bosch, Neff, Siemens, Quooker, AEG en Smeg. Gaat uw voorkeur uit naar een ander merk is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Wij zijn een van oorsprong Pools timmerbedrijf dat al meerdere generaties maatwerk timmerwerken levert. Timber Nederland is een verlengstuk van het familiebedrijf. Net als in Polen gaan wij op dezelfde manier met onze klanten om, als met onze familie; met zorg, betrokkenheid en oog voor detail. Wat ons opvalt aan de kant-en-klare keukens in Nederland is dat het ze ontbreekt aan persoonlijkheid. Door onze passie voor houtbewerking te combineren met het ontwikkelen van slimme oplossingen zijn wij begonnen dit gat in de markt op te vullen.

De Nederlandse keuken is doorgaans van alle gemakken voorzien en kan bestaan uit diverse materialen. Wij mogen dan wel gepassioneerd zijn door hout, u kunt bij ons evenzogoed kiezen voor gelamineerde, gelakte, gefineerde en acryl kastfronten. Een Nederland keuken is ook niet compleet zonder een duurzaam aanrechtblad. Composiet, beton, marmer, kunststof of hout, het kan bij ons allemaal. Het montageteam van Timber keukens in Nederland zijn vakmensen die al jaren voor ons werken. Zij plaatsen uw droomkeuken met liefde voor het vak en niet omdat het ze is opgedragen

Interesse in een Timber keuken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Timber Keukens

Schoterweg 26

2021 HM Haarlem

 

Bezoek alleen op afspraak

Ma t/m za tussen 10:00 en 18:00 uur 

 

Telefoon 023 - 234 0160
E-mail info@timbernederland.nl


Ons team

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Eigenaar


Ook een droomkeuken van Timber?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.